sâmbătă, 16 februarie 2013

“In orasul acesta cu flori de pomana, idiotii zambesc si au fata umana” -Survolaj

foto preluata de pe BestMusic
Ce mascarada penibila pe numele de scena Stefan Stan cu strange looking Mantea, Andreea Mantea. Se facea ca prin decembrie vocea tarii din sezonul I se combina miseleste cu plastifiata deschizatoare de drumuri pentru viitoarele asistente TV, Andreea Mantea. Chiar asa, ce job e asta, asistenta TV? Nu fac nimic, stau ca mobila p-acolo imbracate nu prea, nici de haine nici de caracater, culte nu prea, citite nici atat, in schimb umblate. Si fiind ele umblate destul de mult, de la atata asfalt si trotuar de Bucuresti, se mai strica si asa raman saracutele. Revenind la povestea ce mi-a starnit o cutie de servetele, pot spune ca initial n-am dat atentie acestei manevre PR-istice, luand-o in seama doar ca pe o poza ieftina de pagina 5 din ziarul cu tot atatia cititori. Le-am urat in gand un sincer “noroc baieti” si mi-am vazut de treaba mea. Ca sa nu treaca doua luni pe muchie, si ce-mi vad ochii? Vad un Stefan Stan lesinat de plans pe la Acasa, dupa aia pe la antene, iar pe la Subcanal Tv o vad pe mandra dand rauri de apica la soricei. Dar ce tristete sfasietoare, ce suparare! Initial am crezut ca sufera de depresie, de vreun deces in neam sau ca brusc si inexplicabil au tendinte sinucigase sau ceva si mai ca ma ingrijorasem. Trag frumos servetelele aproape si ma pun pe ascultat oful omului. Pai sa vezi nenorocire, mai ceva ca la Bahmu si Prigonici. Se facea ca Dl Stan`nu dorea domne’ sa se bage presa in viata lui. Nu vroia si pace! Si astia nu si nu, tot dupa el, paparazzi, fanii, femeile, iar el persoana discreta se simtea vezi doamne agasat. Treaba e ca nu stiu cine isi inchipuie ca il urmarea intrucat pe la TV nu l-am vazut, prin cancanuri si libertati nu, pe net nimic de el si printesa aferenta. Concerte mari nici atat. Si atunci? Care presiune? Care presa? Ca sa nu mentionez ca pe la posturi TV a venit el singurel sa-si spuna pasul. Si nu doar ca a venit, a facut chiar un tur de forta pe la casele de cancan si scandal, iar dansa se sfarsea singurica si neconsolata in propria emisiune kanaliana. Deci cine e magaroi acum? Cine sufera de ipocrizie si magarie cronica? Pai dvs Dl Stan! Va recomand tratament de discretie si mult studiu muzical, poate asa va indepartati de mocirla in care va aflati si in care muzica e cam pe planul minus 5.
In ceea ce priveste mignona printzesa de plastic, dansei ii recomand sa mentina scandalul daca vrea sa ramana pe o pagina de cancan si eventual si cu un salariu lunar fix si prompt. Atlfel, mi-e teama ca o paste vreun job de birou, doamne fereste de asa ceva pentru ea. Munca i-ar dauna grav intelectului mult neantrenat si ar avea cine stie vreun gand inteligent care sa umble singur asa prin lume. Ferea de asa ceva!
In orice caz, trebuie sa recunosc, bine manuit planul PR de aducere de audiente si cantari pentru gurist. Destul de grosolan dar, cu atingere fixa de scop.
Oare i-o fi platit Andreea & Stefan sa distraga atentia publicului de la rufele lor gata de tribunal? Incurcate sunt sau pot fi meschinele carari showbiziene...