sâmbătă, 9 martie 2013

Iulia “Who gives a fuck” a divortat



foto preluata de pe Enational

Stire bomba: Mihai Albu divorteaza de Iulia. Asa. Mai departe. Inca unii in showbiz care nu se mai inteleg la bani. Pardon, ma scuzati vad lucrurile brusc diferit. Cum ar veni vorba acu’ vreo 8 ani cand Iulica abia terminase facultatea si n-o stia nimeni, n-o baga nimeni in seama, nu arunca nimeni cu pietre dupa ea, nu plictisea gainile pe la televizor se pare ca vedeau lucrurile cam in aceeasi directie: el familie si cumparatoare de pantofi, ea banuti si audiente pe la tv. Pentru cine nu stie July, a.k.a gainareasa, a terminat o facultate de drept insa nu a profesat, dar daca o intrebi pe ea e o avocata de mare succes. Cum ar veni nu a pledat, nu a opinat juridic, dar e de succes. Right. In alta ordine de idei pe parcursul acestor 8 ani luuuuungi de mariaj alb, dansa nu a facut altceva decat sa iste ceva mici scandaluri cu alte posesoare de creiere mici, sa starneasca hohote de ras cu gainariile ei (pt cine nu stie si-a luat o gaina drept animal de companie si se plimba cu ea pela teveuri si mall-uri pe post de geanta vie), sa oripileze oamenii si sa infricoseze copiii cu dorinta ei netarmurita de a ne edifica in ceea ce priveste stilul “flapper”. Mai fetita, stim si noi care e treaba cu flapper girl si ca moda se intoarce, dar nu asa papusa! Se intoarce sub alta forma, cu ceva upgrade-uri sau reinterpretari, nu cu lenjeria lipsa la vedere in spatii publice si acces liber pentru copii. Putina decenta n-a omarat pe nimeni pana acum asa ca behave like a lady daca te pretinzi una. Mai departe. Ce a mai realizat scheletica sotie? Mmmm, da ceva critica nefondata pe la tv, acolo unde o mai primea cate cineva sa faca audienta cu maimuta. Aaa si la un moment dat a simtit ca e momentul sa se lanseze in moda. Mda, in capul ei mai mult caci nu a luat-o nimeni in serios. Ever. Nu neimportant este faptul ca au produs totusi impreuna o fetita, Mikaela, urmasa imperiului pantofaresc. Macar atat au facut cu folos in tot acest timp, numitor comun ce asigura o legatura permanenta fie ea si numai materiala intre cei doi. La un moment dat sotul producator de de-ale gurii in casa s-a plictisit si a zis: “hai bine pa fetita da-i drumu’ d-aici cu figurile”. Cum a interpretat flapperita? Simplu, nu-i convenea ascensiunea ei in lumea modei. Caz clasic se dementa as spune. Nu e vorba de invidie mititico, intrucat prea-cunoscutul fost sot pana sa apari dvs tot mai avea un nume in moda. Il mai baga lumea in seama, avea colectii si prezentari si as putea indrazni sa spun ca avea si ceva piata. In schimb Iulia Albu, fosta nimeni nu stie cum, producea nimic, interesa pe nimeni si facea nimeni nu stie ce. Asa ca drum bun de aici incolo on your own, fara un creator de incaltaminte si accesorii care sa-ti sustina numele, spatele, figurile si aerele costisitoare si urat mirositoare.
Daca nu va suparati prea tare, m-as retrage din subiect, nu inainte de spune ca trebuie sa luptam impreuna pentru eliberarea gainii din puscaria de aur a divei inchipuite!
Hang on chick! Chick power all the way!

Classic Beat Orchestra are talent si mai sunt si romani

foto preluata de pe FaceBook


Da domne’ are talent la muzica orchestra. Si daca initial as putea gandi ca bine bine, in tara asta toata lumea canta si din ce in ce mai putini muncesc ei bine pentru ei as putea face rabat si as spune ca in sfarsit cineva mai si canta in tara asta. A fost minunat momentul lor la “Romanii au talent”, asa ca o briza de energie vie. M-am trezit dand din cap ca proasta si zambind tamp la televizor ca si cum eram la un concert de mare anvergura. Da, daca m-ar fi filmat cineva probabil ca strangeam cateva milioane de vizualizari pe youtube si ma lasam de munca, dar asa, ma rad doar eu cu mine de mine. Am apreciat ca s-au prezentat serios, cu o piesa serioasa, cu prezenta scenica fara lacrimi si cazuri sociale. Sunt doar niste baieti tineri, talentati, frumosi, destepti care nu vin sa planga pe la colturi ca n-au una sau alta sau ca ce trista soarta au avut pana acum. Vin doar sa cante. Vin doar sa arate frumusete, pofta de viata, talent, arta. Sa impartaseasca de dragul de a impartasi cu ceilalti frumosul. 
Am fost impresionata de cat de transpusi erau fiecare in muzica, se vedea efectiv ca muzica trece asa prin ei cum trece vantul asta frumos de primavara pe strazile Bucurestiului. Se vedea cu ochiul liber ca traiesc cu, pentru si intru muzica pura. Mischa are o traire si “coregrafie” absolut fantastica,  iar baietii il urmaresc si urmeaza subtil, lin, frumos. Absolut minunatici si ma declar fana lor numarul unu. Incepe sa fie o raritate sa vezi artisti adevarati care traiesc muzica pur si simplu fara fasoane, figuri, fara artificii, doar cu pofta de cantat. Nu spun ca sunt singurii, dar sunt o placere pentru ureche, ochi si suflet. Daca acest grandios concurs nu e pe baza de escrocherie sentimentala si exploatare de lacrimi telespectatoristice, atunci copiii astia au o sansa la finala. Ar fi in sfarsit o finala fara lacrimi de “despartire”, “iubire” “saracie”, “boala” si poate o finala de real talent si arta.
Ca sa nu ma intind prea mult si sa adoarma fetele citind mai spun doar atat: guys, i’m watching you! si Mischa  pana una alta se pare ca esti “Dumnezeul acestei formatii” atat :)