luni, 12 august 2013

Dress-up for the grown-up cu gust de pin-up

www.facebook.com/evenimente.aiuristice
“Hai sa ne jucam de-a doamnele”, cam asta era indemnul cand eram eu mica ce anunta o impopotanare pe cinste. Ales haine sclipicioase de prin sifonierele mamicilor mai cool de prin bloc, potrivire de culori atat cat ne ducea nativul simt estetic, curcubeu pe fata, parfum in exces, defilarea prin casa si daca eram si singure pe acasa parada din fata scarii, cam asta cuprindea jocul. Si scotoceam prin dulap dupa rochii, spray, ruj, fard, genti, pudra si ce ne mai cadea prin mana. Urmau tocurile, aaaa, tocurile, eternul miraj al fetitelor. Cine prindea cele mai inalte sandale sau pantofi era regina scarii. Ma gandesc si acum cam cum trebuie ca aratam cand am defilat cu prietena mea imbracate in rochiile maicasii, pe tocurile femeii, parfumate ca o drogherie veche, machiate, sau ma rog pictate pe fata, nu doar prin fata blocului ci direct la bulevard prin fata alimentarii, a cofetariei, a tutungeriei si a aprozarului ca sa ne intoarcem victorioase la supusii din fata scarii fara pic de jena dar cu tone de mandrie si ingamfare ce ne accesorizau tinutele demne de circ si panarama. 

Da, funny rau de tot pentru trecatorii nevinovati de pe strada, dar cum ar fi sa ne jucam asa acum, sa ne impopotonam mai mult decat o facem in zilele normale de lucru, mai mult decat pentru o nunta sau petrecere simandicoasa si sa nu trebuiasca sa avem o ocazie speciala pentru asta. Sa fie o joaca de copii, cu minti de oameni mari si totul la cheremul si pofta noastra de fetite mari de acum. Ce-ar fi daca am avea la discretie haine, margele, cercei, genti, tocuri si tot ce ne mai trece prin cap pentru un “dress up” din ala ca pe vremuri. Ar fi si mai bine daca ne-ar coafa cineva, daca ne-ar machia cineva, daca ne-ar poza cu pricepere si ochi ageri cineva, si daca am fi si in compania prietenelor s-ar putea numi un party veritabil de vis pentru fete cochete. Acum vine vestea soc: exista asa ceva. Se cheama PSP sau Photo Shooting Privee. Adica niste fete destepte s-au gandit sa faca business din cel mai tare joc al copilariei fetelor. Mai exact ele strang laolalta make-up artists, hair-stylists, fotografi, o garderoba impresionanta, gramezi de accesorii, pantofi pentru toate gusturile, cookies si ceva licori placute papilelor pretentioase si uite asa simplu si la obiect au creat un concept de party absolut unic pe la noi. I love it! E ca un sneak peak in copilarie cu mintea de acum. 
www.facebook.com/evenimente.aiuristice

Nu-s foarte dese aceste petreceri dar cand sunt pai sunt cu cantec J cu tema si tot felul de surprize. Daca nici intr-un astfel de cadru nu poti sa go crazy, sa exagerezi, sa faci ce n-ai face in mod normal pai atunci nu stiu unde. Mi se pare locul perfect sa te sex-up, dress-up, pin-up, make-up si ce o mai rima cu up, caci down nu stiu ce sa zic, poate sa grow-down back into the childhood.

Anyway, vroiam sa va spun ca inca nu s-a inventat tot, inca mai e loc si cheers gachicks pentru o idee genial de simpla! 



PS: "de-a mama si de-a tata" nu e cazul sa-l reinventam, merge bine si asa :)) plus ca fotografiile nu-s chiar binevenite :))